Trajecten


terraStart

Agrarisch Assistent

Je leert dieren verzorgen en gereedschap gebruiken en onderhouden. Je maakt kennis met de akkerbouw en de (melk)veehouderij. Je volgt de lessen op een unieke leslocatie: een boerderij. Je sluit de opleiding af met een certificaat Agrarisch Assistent en een erkend certificaat Bosmaaien.

terraStart

Assistent Hovenier

Je leert van alles over gazononderhoud, bestrating en snoeien. Je volgt de lessen op een unieke leslocatie, zoals Wildlands of een golfbaan. Je haalt een erkend vakdiploma Assistent Hovenier, een erkend VCA certificaat en een erkend certificaat Bosmaaien.

terraStart

Assistent Bloemist

Je leert bloembinden, verpakken, omgaan met klanten en het bedienen van de kassa. Daarnaast steek je van alles op over diverse bloemen en planten, zodat je ze kunt herkennen en benoemen. Je haalt een certificaat Assistent Bloemist.

terraStart

Assistent Teler

Je leert alles over zaaien, vermeerderen, oogsten, verzorgen en bemesten. Daarnaast leer je over het logistieke proces van groente, fruit, kamerplanten en bloemen. Je volgt de lessen op een unieke leslocatie: de kwekerij. Je haalt een certificaat Assistent Teler.