Nieuws

Vier sterren voor TerraStart!

Geplaatst | 28-02-2019
Vier sterren voor TerraStart!

TerraStart heeft het Blik op Werk Keurmerk. Blik op Werk is een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut dat er naar streeft dat alle inwoners van Nederland, die willen en kunnen werken, ook een eerlijke kans krijgen op gezond werk. Onlangs was er een controle om te onderzoeken of TerraStart voldoet aan de eisen om de juiste kwaliteit te kunnen blijven bieden aan de verschillende doelgroepen; deelnemers, werkgevers en opdrachtgevers. Uitkomst: vier sterren!

Op de arbeidsmarkt zijn diverse inspanningen voor het creëren, vinden en behouden van werk. Blik op Werk heeft in dat veld een onafhankelijke positie en mede daardoor een hoge mate van betrouwbaarheid. Werkgevers, instanties, dienstverleners, als ook werkenden en werkzoekenden hebben baat bij deze onafhankelijke positie. Het keurmerk hebben en houden is voor TerraStart daarom erg belangrijk. "Natuurlijk is het altijd weer een spannend moment als er een audit is. Daarom zijn we zeer blij en ook trots dat we weer een goede beoordeling hebben gekregen", legt Sarah Tinnevelt van TerraNext uit. 

Juiste blik op werk
Tijdens een audit wordt er gekeken naar verschillende onderdelen, waaronder de kwaliteit van de organisatie. Ook het waarborgen van privacy, het managen van klachten en het waarborgen van de kwaliteit van personeel komt aan de orde. Daarnaast is het aantal trajecten, sociale activering, kwaliteit van de cijfers, participatie en tevredenheid van de deelnemers aan bod gekomen. “Hierin hebben we vier sterren behaald. Dat is natuurlijk een prachtig compliment. Het motiveert en stimuleert ons zeer. Het helpt ons om de juiste blik op ons werk te houden!”

Deel dit