Nieuws

Eerste TerraStart deelnemer met een vast contract

Geplaatst | 16-01-2017
Eerste TerraStart deelnemer met een vast contract

Malissa was één van de eerste TerraStart deelnemers. En heeft nu, na een aantal tijdelijke contracten, ook als eerste een vast contract gekregen. Ze heeft er hard voor gewerkt en dit wordt gewaardeerd door haar werkgever Bloemenwereld in Groningen. Een felicitatie waard!!

Kanjer Malissa

Eind 2014 is TerraStart gestart met jobcoaching vanuit TerraStart en kreeg zij een contract bij Bloemenwereld in Groningen.

Malissa is begonnen met werken op de vestiging van Bloemenwereld aan de Bordewijklaan in Groningen en gestart met de BBL opleiding. Na de BBL is ze verder gegaan met de vakopleiding bloemschikken. Nu 3 contracten verder en  in de laatste fase van de vakopleiding bloemschikken, heeft Malissa een vast contract gekregen bij de Bloemenwereld.

Ze is flink gegroeid in haar vak, maar ook persoonlijk.  Ze maakt ondertussen zelfstandig bloemstukken en koffieboeketten.  Hiervoor werkt ze een ochtend in de week in de veilinghallen.  Malissa , heeft het erg naar haar zin en wil heel graag nog verder groeien in haar vak. Ze doet werk waar ze blij van wordt.

Ze is de eerste wajonger van TerraStart met een vast contract. Een felicitatie waard!!

Deel dit